Projekti

Predstavljamo naše najuspešnejše projekte, ki so se še posebej dotaknili mladih. 
Urejanje vrta

V pomladanskem času smo pripravili lončke za sadike in ptičje hišice za naš vrt. Za vsakoletni cvetlični sejem na Titovem trgu smo izdelali vrečke za sadje in zelenjavo, ki smo jih razdelili med ljudi, priključili pa smo se še Medobčinski zvezi prijateljev mladine Velenje na njihovih delavnicah kot prostovoljci. V aprilu smo pričeli z urejanjem […]

Projekt karierno usmerjanje

V sklopu tega projekta ves čas izvajamo delavnice namenjene boljši zaposljivosti naših kandidatov. Pisanje prošenj v vseh oblikah, vadimo kako se predstavimo, kako se obnašamo na razgovoru, kakšna vprašanja postavljamo oziroma kakšna vprašanja nam bodo postavili. Tem dejavnostim namenimo največ časa.

Zdrava kuh’na

Priprava zdrave hrane V sklopu zdrave kuhne si pripravljamo zdrave obroke. Skupaj se pogovarjamo o izvoru določene jedi, o pripravi le te, opravimo nakup sestavin, skuhamo jed in seveda pospravimo za sabo. Privoščimo pa si tudi kakšno sladico.

Društvo Naprej so.p.

Na Društvu naprej so.p. skozi različne projekte, izobraževanja in svetovanja razvijamo potencial ranljivih ciljnih skupin.
Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje logo
Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti logo
Evropska Unija - Evropski socialni sklad logo
Andragoški center Republike Slovenije
Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje logo
Evropska Unija - Evropski socialni sklad logo
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram